Uncategorized

Mer tjöt – mer motivation

Jag gillar skarpt det faktum att vi har sommarvikarier inne nu. Nytt fräscht blod. Och det faktum att de två som sitter i min ’kontorsgrupp’ av skrivbord tycker om att prata ger mig ny energi. Jag älskar att tjöta! Det gör att dagen går mycket fortare. Speciellt gött är det nu när det är så lugnt vissa dagar.

Måste bara berätta om en lite skum sak som hänt mig ett par gånger på sistone. När jag har gått förbi en Burger King har jag fått en ’flashback’ som lett mig raka vägen tillbaka till min första tid som anställd! Jag minns att det första jag registerade när jag började arbeta där för 7 år sen (7!) var den speciella doften. En doft av flott, matos och maskiner. Efter ett litet tag vänjer man sig vid en sådan doft och då tänker man inte på den på samma sätt. Och det är först nu som jag känner den doften på nytt. Har jag blivit avvänjd?!

Nu: Dricka upp kaffet och slänga i en maskin tvätt till. Tråkigt värre.

Fotograferade blommor på vägen till jobbet imorse. Den här tycker jag är lite småfräck

2 Comments

  1. Jobblukter är skitjobbiga att bli av med…kan fortfarande inte gå förbi Kexfabriken i Kungälv utan att tänka på hur kakor och varmt stål luktar tillsammans. Och jag jobbade där när jag var 16! *brrrr*

  2. Jaså, har du jobbat där?! Det kan jag tänka mig att det, att det luktade rätt skumt där inne. Kakor luktar ju egentligen inte så gott heller när man känner doften av dem från fabrik… Mest artificiellt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *