Isac Oliver

Mer ord och lunchdejt

Inne i stan.
Idag var jag ledig, så jag och barnen åkte in till stan för att bli bjudna på lunch av min faster. Vi gick till vårt vanliga ställe, och åt det vi brukar – lasagne. Varför ändra ett vinnande koncept? Vi var även inne i leksaksaffären en sväng. Oliver sov nästan hela tiden, och Isac var ömsom glad och ömsom arg. Vilken period han är inne i just nu! Men när han är sitt vanliga jag är han hur mysig som helst. Han säger så lillgamla saker ibland.
Igår sa Oliver titta där, och idag lät det som han sa torka när han kom farande med sin lilla handduk som vi brukar torka hans ansikte med. Han sa även klocka häromdagen. Oliver är för övrigt inne i en riktig klätterperiod, det ska klättras på allt, och han är busig till tusen. 
Nu väntar en jobbhelg för mig, som tur är kommer jag hinna se luciamorgon imorgon. Det är så stämningsfullt. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *