Uncategorized

Mediamarkt och Ikea

Idag fick både Mediamarkt och Ikea sig ett besök av oss. På det förstnämnda stället fick jag äntligen tag i min blixt. Isac sprang omkring som ett yrväder där inne och undersökte, jag skojade med Mikael och sa att Mediamarkt var Isacs alldeles egna Lek&Busland.

När vi ändå  hade tagit oss bort till Bäckebol tyckte jag att vi kunde ta en fika inne på Ikea. Det sög i kaffetarmen och klockan hade dessutom slagit mellanmål för unge herrn. På väg upp till andra våningen upptäckte Isac till sin stora glädje att det fanns ett barnanpassat räcke i trappan. Perfekt höjd för små kottar som Isac.

Vi slog på stort. Det är galet billigt att fika på Ikea.

Vi hade lovat att kika på en sak till Isacs farmor så efter att vi hade fikat gick vi ner och tog varvet på första våningen. När vi kom till barnavdelningen blev Isac eld och lågor och det var svårt att lämna den delen av Ikea. När vi sen skulle betala blev det lite kaotiskt med en grinig liten kille som absolut inte ville åka hem. Nåja. Jag gick ut med Isac i bilen medan Mikael handlade lite på matavdelningen.

Mammas nya älskling.

När vi kom hem packade jag raskt upp min nya fina blixt. Den är snabb! Tack Isacs mormor och morfar för bidraget till blixten!

One comment

  1. Vad typiskt att vi skulle vara bortresta samma helg, men då får vi en anledning att åka ännu en gång sen juh. ��
    Vad skönt med sovmorgon. Känner igen känslan att hela dagen blir fel när man sover för länge, men brukar tänka att jag har ju ändå inget livsviktigt. Kul med nya blixten ��kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *