Uncategorized

Med mindre än en månad kvar till julafton…

… så har jag börjat fundera över julklappar, bakning och allt därtill. Är lika ivrig som ett barn inför december månad i år.

På fredag har vi sedan ett tag tillbaka bestämt oss för att besöka Liseberg. Känns trist att det ska regna hela veckan, men jag tror att jag vill gå ändå. Man kan ju alltid gå dit igen närmre julafton om man vill.

Vi ska försöka oss på att baka pepparkakor i år också. Har till och med köpt pepparkaksformar på Ica. Förra året bakade vi bara lussekatter. Ett sådant bak blir det nog i år också. De blev himla goda! Jösses, man skulle ju kunna tro att jag är världens husmor! Ska jag berätta en hemlis? För varje månad som går uppvisar jag allt tydligare sådana tendenser! Hur ska detta sluta?!

Och julklapparna då? Några har jag redan köpt, de resterande har jag koll på. Gött. Julen kan börja!

Jul, jul…

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *