Isac Oliver

Många söta babyskor

På söndag blir Oliver två månader.  Två månader och helt underbart söt. Han är en nöjd och glad bebis, väldigt härdad såklart! Kan sova sig igenom vad som helst. Inte så konstigt med en sån busig och högljudd storebrorsa. Han tycker om vara i både babysitter och babygym. I det sistnämnda ligger han och pratar med figurerna eller försöker slå till dem. Kämpa, kämpa! Han är väldigt stark i nacken, men gillar inte att ligga på mage och träna. Det gjorde inte Isac heller, då blev det liv i luckan! Jag vet inte vad han väger i skrivande stund, men jag vet att han är större än Isac. När han vägdes för några veckor sedan vägde han nästan 5,2 kg. Isac vägde mer än ett kilo mindre när han var nästan två månader. En liten kille i jämförelse. Kul att gå tillbaka och jämföra. Det är helt klart något som jag gillar med mitt bloggande.
Jag funderar på att införskaffa Oliver ett par gulliga tofflor som han kan ha i höst. Dels inomhus, men även i vagnen. De här nedan med en bulldog på tycker jag är fina. Här kan du se dem samt många andra söta babyskor. Jag gillar även de randiga med pirattema.

När Oliver blir runt året ska han få ärva Isacs första Converse-skor. Sötaste skorna! Ni som känner mig vet att jag är en riktig Converse-tjej. Har säkert ägt minst 15 par i olika färger. 

2 Comments

  1. Ja, jag håller med om att det är så roligt att kunna gå tillbaka o jämföra de små. Jonathan var ju också en liten kille o vägde dryga 5500 vid tre månader men Judith bara 4900. Hon är en mycket lång men smal tös. Ska bli kul o följa dom genom åren ❤ önskar er en trevlig helg! Kramar Fialotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge