Isac

Mammas iPhone är den bästa!

Isac har alltid älskat min iPhone men jag har varit ganska sparsam med att låna ut den. Av förklarliga skäl kan man säga. Men vet ni vad jag upptäckte att han lärt sig häromdagen? Att låsa upp den! Han tar sitt lilla pekfinger och glider med det lite elegant över skärmen, precis där han ska, och vips har han fri tillgång till sin mammas alla appar. Han snappar upp mer än man tror. Nuförtiden låter jag honom ha den lite mer än innan för det är typ det enda som får honom att förbli go och glad när man ska göra tråkiga saker just nu. Han demonstrerar sin vilja i stort sett hela tiden. Han vill varken byta blöja, borsta tänderna, ha på sig kläder, overall eller mössa… Listan kan göras lång. När han inte fick bita mig i fingret förut blev han så vansinnig att han skrek som en stucken gris. Han har han en väldigt stark vilja kan man säga.

Imorgon ska jag till frisören. Äntligen!

3 Comments

  1. Den här veckan har jag 25% kundkontakt, vilket nu är e-mail. Men nästa vecka är det dags att gå in i telefonen, NERVÖST! ;-D

    Jag känner igen det där med iphonen. Att de små lärt sig att öppna tangentlåset, det är helt otroligt! 🙂

  2. Isabella är helt galen ocksa, det är helt otroligt hur snabbt dessa sma lär sig 🙂 Läste nanstans att barn lär sig navigera en smartphone snabbare än de lär sig att knyta sina skosnören 🙂

    Kan rekommendera “Tozzle” till Isac, sa har han nat att leka med, och lära sig ocksa. Alex älskade det när han var yngre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge