Foto och Grafisk design

Det magiska ljuset

Magi

Här kommer en bildbomb från gårdagens Photo shoot med Therese och Lex! Senare ikväll kommer även en bildbomb med foton på moi! Jösses vad många underbara foton Therese plåtade! Känner mig väldigt nöjd med min egen insats också. Här är dessutom ett bra bevis på att det inte måste vara sol ute för att fotomagi ska uppstå. 

 

 

 

  

 

 

 

Om att uvecklas som fotograf

Jag och Therese pratade en del om foto igår, svårt att undvika när båda brinner så för fotografering förstås. Vi pratade om att öva, öva och öva för att kunna utvecklas. Vi pratade också om att våga utmana sig själv.

Senare under kvällen kom jag att fundera över det där igen. Att ses och fotografera med andra fotografer är något som hjälpt mig under årens lopp. Att ta hjälp av andra är enormt utvecklande i min mening. Man kan fota varann, prata om tekniker, tillsammans hitta bra platser med bra ljus. Helt enkelt hjälpa varandra framåt.

 

 

 

 

 

 

 

Vad mitt bloggande gett mig

Tänk ändå vart bloggandet fört mig! Det om något är helt fantastiskt. Så många människor jag antagligen aldrig hade träffat utan min blogg. Så bra. Jag och Therese delar förutom passionen för foto även vårt bloggintresse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *