Isac Oliver Uncategorized

Lusse lelle

Luciadagen idag. En dag jag alltid gillat! Satt imorse med tårar i ögonen och tittade på Luciamorgon på tv. Isac och Oliver, mina musikälskande barn, satt stilla som ljus och njöt bredvid mig i soffan. Hade det varit för femton år sen hade jag själv deltagit i ett eller flera luciatåg idag. Kan sakna sången ganska ofta faktiskt. Vem vet, kanske vill Isac eller Oliver sjunga i kör när de blir äldre. Och kanske kan jag ta upp det där igen om några år.

Apropå lucia, nu är det inte långt kvar till jul. Och jag, som har en del ledigt, ska bara jobba totalt fyra dagar till det här året. Sen är det nytt år igen! Hur fort går ett år egentligen?! Det var ju inte alls länge sen som vi firade jul och nyår. Galet.

 

 En tomte och en pepparkaksgubbe dagen till ära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge