Uncategorized

Lunch i Göteborg

Igår kom Isacs mormor hit över dagen för att umgås med oss. Det har blivit en mysig tradition för oss att ses med jämna mellanrum en dag mitt i veckan. Igår tog vi oss in till stan med tåget för att möta upp Isacs morfar och äta lunch.

Med bara ett tågsätt, totalt fyra barnvagnar  som stod i den främre delen (två från Lerum och två från Partille), och ett gäng sega typer som inte ville resa sig från platserna där barnvagnar egentligen ska stå, så var det ett smärre kaos där ett tag. Det ordnade sig så klart, men när väl tåget anlände Göteborg C, så fick dessa sega individer bittert erfara att det inte gick att ha så bråttom av tåget när det stod en massa vagnar i vägen. Ärligt talat så förstår jag inte hur man inte bara kan underlätta för varandra? För mig är det självklart att göra plats för barnvagnar och rullstolar, samt ge upp min plats för äldre och gravida.

Hur som helst, innan det var dags för lunch gick vi runt lite i Nordstan och kikade. Blev ingen direkt shopping, mer än en tröja för mormor och vaakumpåsar för mig. Nu ska här organiseras mera! Jag tror att  jag har börjat boa minsann. Kan inte sluta tänka på hur jag vill organisera, möblera och fixa. Har till och med tittat på skänkar på Blocket, då jag ser framför mig hur jag köper en som jag sedan slipar och målar om. Galet!

Lunchen intogs på restaurangen inne på Åhléns som vanligt. Varför bryta ett vinnande koncept?! Det funkar dessutom så bra att ha med barnvagnen där, och att de har en barnmeny är inget som Isac klagar över. Innan vi åkte hemåt igen blev det ett besök på 4-Gott. Kan inte klaga över det sortimentet! Jag och Mikael smaskade i oss lite igår framför tv:n, men det mesta är faktiskt kvar till idag. Lördagsgodis!

Mums!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *