Uncategorized

Lunch, fika och lite mer fika

Nu är det fina vädret ett minne blott, åtminstone för en period framåt om man ska tro väderprognosen. Men vi fyller våra dagar ändå. Igår blev det lunch  med Louise och Vilma, och lite senare kom farmor och Nellie förbi oss på en fika.

Idag tog vi en promenad, och sen när Mikael kom hem körde han in mig till stan. Jag hade nämligen bestämt fikadejt med Isabelle och hennes D. Jag tog även en liten sväng i Nordstan, men hade konstigt nog ingen lust att shoppa. Inte alls. Tror det är min PMS som talar, vissa gånger är den hemsk, och jag växlar mellan att känna irritation, ångest, deppighet och ilska. Funderar på att söka hjälp, men vet inte om det finns något att göra mer än att äta antidepressivt? Kanske kan man lägga om sin kost? Det enda jag vet är att jag är less på att känna som jag gör, vissa cykler håller det i uppemot 6 dagar 🙁 Men var i alla fall inne på Åhléns och hittade en svinsnygg Kitchen Aid i koppar, sjukt dyr dock!

 

Denna hittade jag idag, åh så snygg. Och dyr!

 

Igår gungade killarna i samma gunga!

Gofika!

 I love sushi!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge