Foto och Grafisk design

Lugn helg

Inte mycket action

Precis som rubriker säger, det har varit en lugn helg. Fredagsmys blev det såklart, grillmiddag hos farmor igår, och två Pokèmonpromenader i halv storm idag. Utöver det har jag fått koll på nästan allt det sista inför begravningen, och faktiskt även tagit mig en tupplur mitt på dagen (igår). Idag fick jag dessutom med mig båda barnen till ett jättebra fotoställe nära där vi bor. Det blev många fina foton. 

Det har varit en kall och blåsig helg, till min stora förtret. Som jag längtar efter att få sitta ute och fika och sola igen. När det känns allt för övermäktigt eller när stressen kryper i mig, då gillar jag att gå ut i min trädgård. Det lugnar mig väldigt mycket. Jag älskar verkligen min altan och min trädgård.

 

 

En av de tre otroligt fina kondoleansbuketter jag fått budade hem till mig på sistone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *