Isac

Lucia i Göteborg

Idag inledde vi morgonen med att titta på det vackra luciatåget på SVT som roligt nog ägde rum i Domkyrkan i Göteborg. Strax före att det började hade min mamma tillika Isacs mormor anlänt hemmet för att tillbringa denna luciadag med oss. Jag fixade frukost och kaffe. Och tände ljus som sig bör en luciamorgon.

Framåt lunchtid åkte vi in till Göteborg för att äta lunch och titta i lite affärer. Isac snodde lunch från våra tallrikar som han åt med god aptit. Panini och paj med ost och skinka. Vi tittade på fina barnkläder,  hittade en julgransfot åt Isacs morföräldrar på Clas Ohlson, kände på vackra kläder och tog en fika. Dagen till ära hade Condecco glögg och pepparkakor till försäljning. Mysigt. Över lag var det en mysig dag, och där vet jag att jag talar för både mig och Isac. Isac hade jätteroligt. Jag fotograferade bara med kameran på min iPhone idag så bilderna är därefter. Men bättre än inget!

Ny stil på kronorna på Kungsgatan. 

Isac var i sjunde himlen när han fick springa runt på Condecco en stund.


Petar på något.
Dreglar över mackor?!

Glögg och pepparkakor. Det ska vara tre pepparkakor egentligen men Isac snodde en!

Isac fick en pyjamas av sin mormor på Kappahl.

Idag på eftermiddagen skulle jag och Isac ha mött upp Mikael och gått en sväng på Liseberg men vädret hade blivit ännu sämre än tidigare på dagen så vi sköt upp det. Synd, det hade varit mysigt. Men det är inte så mysigt att det är värt att gå där inne i regn och rusk.

Pyjamasens bildkälla: http://www.kappahl.se/article/pyjamas_198515

5 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *