Foto och Grafisk design

Lördagsfika och bilspaning

Alingsås, jag gillar verkligen den staden! Idag åkte vi dit för att titta på bil samt ta en fika. Jag har provsuttit ett antal bilar idag, och de vi fastnade för idag var Volvo XC60, samt en Fård och en Renault, minns inte de två sista modellerna, men det är relativt stora kombibilar. Jag har en förkärlek för Volvo, men det är rätt dyra bilar, tittar man på andra märken kan man få en bil som gått mindre mil men till samma pris. Efter en stund anslöt sig barnens farfar också. Bilhandlaren bjöd på grillad hamburgare då det denna helg är premiär för nya XC90. Gott!

När vi kände oss färdiga med tittandet för idag valde vi att låta bilarna stå kvar och promenera in till Alingsås stadskärna. Där tog vi en god utomhusfika i solen. Jag älskar det caféet vi var på, det ligger precis intill Balders Hage, och har en helt ljuvlig innergård. Stilen är gammeldags, och det är jag verkligen svag för. Likaså det som finns att köpa på Balders Hage, hade jag haft plats i skåpen hade jag kunnat shoppa loss rejält där inne!
IMG_8192_a

IMG_8193_a

IMG_8207_aInte helt fel, en polkagristryffel!

IMG_8212_aBalders Hage, och som sagt, svag för denna lantliga stil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *