Andra graviditeten Isac

Lördag

Idag har jag jobbat min sista lördag på ett tag. Även imorgon blir det jobb då det är min jobbhelg. Här sitter jag nu och varvar ner framför datorn, med en bebis som ligger med huvudet långt ner i bäckenet, vilket gör mig till en frekvent besökare av vattenklosetten. Vissa dagar är det rent bedrövligt hur ofta jag kissar.

Igår var Isac ganska grinig från och till, och jag tänkte att det säkert är en förkylning på gång. Mycket riktigt. Imorse vaknade han minsann med en förkylning. Kan mycket väl vara tandrelaterat, då de sista två tänderna är på gång. Hur som helst så är det blandade känslor i den lilla kroppen. Vissa dagar, som idag, så verkligen avskyr jag “trotsåldern”. Innerst inne vet jag att det kommer något gott ur den, men det är inte alltid lätt att tänka så. Kan själv, jag bestämmer och så vidare. Men han pratar mycket om sina förskolekompisar också, och det är verkligen mysigt att höra. Han berättar ofta att han varit i kuddrummet, och vilka som varit med. Han berättar också om någon har varit ledsen, och att det beror på att denne slagit sig. En av pedagogerna berättade för mig att Isac tycker att det är roligt att vara med de större barnen, och att kuddrummet är favoriten just nu.

3 Comments

  1. Jag tror ALLA föräldrar kan skriva under på att de olika trotsåldrarna är väldigt jobbiga och tuffa emellanåt. Tror ingen tycker att det är bara lättsamt och roligt. Så du är inte ensam kan jag lova:)

  2. Vi fajtas också med trots, trots o åter trots o nästa stund är dom där underbara stunderna som gör att man glömmer trotsen för en stund 😉 o så gör vi om det igen. Haha!! När går du på full ledighet? Kram Fialotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *