Isac Oliver

Loppis, shopping och utelek

En dag med blandade aktiviteter har det minst sagt varit idag.

Idag när jag vaknat och var i full färd med morgonbestyren påminde min far mig om att det var en loppis i Rotatys regi idag, och den ville jag gärna gå på. Isac ville följa med, så det fick han. När vi var på väg dit frågade Jessica om jag ville följa med henne till stan, så det bestämdes sådär spontant att jag skulle bli upphämtad när jag och Isac var klar med vår loppisshopping. En barnbok och en mobilväska (till Isac, som lekväska) senare lämnade jag av Isac hemma och åkte in till stan.

Jessica rattade oss in till Nordstan, och första stoppet blev en guldsmedsaffär. Sedan blev vi tagna för att vara gymnasiestudenter, vi var en vända in på NK, det blev lite barnklädesshoping, samt lunch och kaffe. Givetvis hann vi med en massa tjöt under tiden.

Eftermiddagen spenderade jag sedan utomhus med min familj. Vi tog med oss lite fika, Isacs båda cyklar och några leksaker ut. Det var någonstans runt 18 grader ute, och hade det inte blåst lite emellanåt, så hade det varit som rena rama sommaren! Funderar om på Oliver ska få en trehjuling i tvåårspresent, han var väldigt intresserad av Isacs båda cyklar nämligen. Får fundera lite på den.

Bra lördag!
Image IMG_1669

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge