Uncategorized

Loppis och Halta Lottas

Igår slutade jag jobbet lite tidigare. Istället för att jobba den sista timmen mötte jag upp Angelica och Ida för en bit mat och en öl på Halta Lottas  krog vid Redbergsplatsen. Vilka minnen jag har därifrån förresten! På den gamla tiden, innan Mikael kom in i mitt liv, brukade jag gå dit och festa ibland. Jag valde en hamburgertallrik som var helt okej, varken mer eller mindre. Men priset kan man inte klaga på. De var väldigt trevligt att möta upp de två vännerna hur som helst.

Imorse ringde klockan halv sju. Det var tur att jag satte ett alarm kvällen innan, för imorse valde Isac självklart att ta sovmorgon. Bara för att jag skulle iväg så klart. Annars hade jag också fått mig lite extra sömn. Halv åtta satt jag i bilen. Jag skulle på Barnloppis i Floda. Jag mötte upp Lorelai med flera där, och vi hamnade som tur var först i kön. Sist jag var där kom jag strax efter att det öppnade och då släppte de inte in mer folk så jag fick vänta i en timme för att komma in. Den här gången väntade jag också en timme men då var man i alla fall först in! När jag körde därifrån var det bilar överallt, längs gatan en bra bit till och med. I och med att jag var så tidig kunde jag välja och vraka mellan parkeringsplatserna.

När jag kom hem satt Isac och Mikael och åt frukost så jag slängde på en kanna kaffe och anslöt mig till  lördagsmyset. Jag känner mig rätt trött så jag tror att hela dagen får bli en mysdag.

 Extrakläder till förskolan.

Kläder till en framtida liten samt några tröjor till Isac. Mycket P o.P ;-). 

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge