Uncategorized

LOPPI blogbag – Vårpepp

 

Jag fick ju hem en ny LOPPI blogbag – Vårpepp.

I söndags hämtade jag ut den, och det var ett stort paket jag fick ta emot där vid disken på Ica. Inte så konstigt med tanke på att där i låg en stor förpackning med toapapper bland annat. Ett väldigt mjukt och trevligt toapapper för övrigt. Riskakorna lade min man beslag på och jag undrar om de inte redan är slut, eller så gott som, för de båda förpackningarna lyser med sin frånvaro. Men han låter hälsa att hans favorit var den med Hampafrön och svartpeppar.

I söndags, när jag var bakis och uttorkad, provade jag ansiktskrämen, och den luktade väldigt gott. De övriga produkterna ska testas här inom kort, och jag är väldigt förväntansfull.

Tack snälla LOPPI och ovan visade produkttillverkare för dessa fina produkter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge