Uncategorized

Long time no see

Men till mitt försvar har jag jobbat kväll samt haft fullt upp.

Idag har jag varit på ett roligt och spännande möte, som jag hoppas leder till nya utmaningar på jobbet. Jag har även hunnit med att leverera bröllopsfotona, och fick fin feedback på dessa, superkul verkligen. Vi har även börjat titta på ny bil. Det är inget köp som kommer ske imorgon, men förhoppningsvis i vår eller sommar. Vi har siktet inställt på en XC90, vi har båda fastnat för den modellen.

 

IMG_9619_jHar sett snödroppar ute också, längtan efter vår är stark!

 

Annars ser jag fram emot helgen, det händer kul saker nämligen. På fredag har jag tänkt laga god mat, funderar på hamburgare. Varit sugen på det sen i måndags då en kollega visade bild på en egengjord sådan. Jag ska även på bio i helgen!

2 Comments

  1. Med risk för att låta självgod, är det min bild du syftar på? 😉
    Så gott med hemmagjorda burgare! Här blir det troligen hemmagjord pizza i morgon 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge