Uncategorized

London – jag längtar efter dig!

Idag fick jag ett sånt sug efter London, det kom efter att jag surfat runt på brittiska klädsajter. Jag skulle vilja åka dit en helg, det räcker till och med att jag stannar bara över en natt! Jag vill åka tunnelbana, gå på puben och ta en pint och något att äta, jag vill springa i affärer, tänk alla barnkläder jag skulle kunna shoppa! Helst skulle jag vilja åka i december, för att få ta del av allt underbart julpynt och alla julskyltningar. Men det krockar ju lite med flytt och allt sånt detta år. Även november funkar ju i och för sig, och om man vill köra på en budgetvariant kan man boka flyg via Ryan Air och sen hotell separat. Eller London i januari eller februari, är det något som funkar tro?

Jag har inte varit i London sen 2009, så det får allt bli av snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge