Uncategorized

London – dag 3

Den här lördagen skulle jag och Mikael gå på Portobello road medan de andra roade sig på annat håll. Det var även pappas födelsedag, vilken skulle firas på kvällen.

Vädret var milt sagt dåligt. Regn och blåst. Men vi trotsade detta faktum och tog tunnelbanan mot destinationen. Vi fick byta en gång på en stor tågstation, Paddington. Alla tågstationer jag varit på i London är gigantiska.

Vi gick gatan fram och tittade på folket, krimskrams och annat roligt. Sedan skulle vi ta oss mot Oxford Street för att möta upp de andra, och det var där äventyret började. Vi gick på måfå mot en tunnelbanestation och kom fram till en…. som var stängd tillfälligt. Halleluja! Jaha, mot bussen då. Vi haffade en buss som skulle ta oss mot en annan station, och råkade hoppa av den en hållplats för tidigt. Halleluja nummer två! Vi gick i bussens riktning och hittade äntligen vad vi skulle! Bara för att upptäcka att vi vid bytet av tunnelbanelinje återigen hade hamnat vid en station som var stängd för just den linje vi skulle med. Som tur var fanns det en annan vi kunde ta. Pust! Att det var tropisk hetta nere vid varenda station gjorde att man svettades som en gris också! Men det var ett äventyr som vi säkert kommer prata om när vi är gamla.

Mikael på Paddington.

Jag på Paddington.

En pajas?

Vi fick mött upp de andra till slut, och bestämde att vi skulle ses hemma på lokala puben för att ta en drink. Jag och Mikael sprang en timme på stan och hamnade sedan hemma på Leinster Arms. Efter det (har jag för mig) gick vi bort mot ett köpcentra som ligger nära hotellet för att göra ett besök på Marks & Spencer, den lokala mataffären. Där köpte vi macka och lite dryck, så vi skulle kunna stå oss till middagen senare på kvällen.

Födelsedagsbarnet är nöjd ser det ut som!

Middagen åt vi på en thairestaurang, och den smakade bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge