Foto och Grafisk design

Lompans Mode – tiden går fort när man har roligt

Jag har ägnat en del av kvällen åt att skapa en Facebook-sida för mammas butik, Lompans Mode. Som ni kanske märker har jag numera en klädaffär i mitt namn! Lompan är mitt smeknamn. Det var riktigt kul att pilla med sidan. Jag jobbar med sociala medier när jag inte är mammaledig, men inte så fritt som jag gör för mamma. Hur kul som helst. Jag älskar sociala medier på det viset, att det är så lätt att göra bra saker av det, att marknadsföra sig.

Detta foto har ni sett innan. Nu är dock loggan med! 

Kvällen har gått fort när jag suttit med mitt lilla projekt, fortare än vanligt alltså. Dessa timmar på kvällen är verkligen guld värda. Jag älskar mina barn mer än något annat, men det är grymt skönt att bara få vara för sig själv också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge