Uncategorized

Lompan är arg!

Jag har sagt det förr. Nu säger jag det igen! Men den här gången är jag arg. Man lämnar för fan inte elaka kommentarer på någons blogg!

Jag är så oerhört less på kommentarer på unga tjejers bloggar, främst ifrån andra tjejer. Det är ren mobbning vi talar om! Kränkningar, tillmälen, förtal. Eller vad sägs om:

”Du är ful”
”Du är dum i huvudet”
”Din blogg är det fulaste jag sett”
”Du måste vara hjärndöd”

Jag exploderar!!! Hur fan är man funtad om man mobbar andra? Vad handlar det om? Osäkerhet? Avundsjuka? Jantelag? Svenskar hatar alla som är bättre, snyggare, rikare, smartare, mer framgångsrika. Helst ska alla se likadana ut, tjäna lika mycket pengar och vara lika smarta. Och är man till råga på allt kvinna, ja då ska man inte lyckas alls. Då ska man stå i skuggan av en man, alternativt stå hemma vid spisen!

Nej tack!

4 Comments

 1. jag haller med dig Liselotte! dumma svenskar som ska vara som alla andra. Fattar inte hur kul det kan var att vara en san person. Dom kan ta och skaffa sig ett liv!
  Hoppas jobbsokandet gar bra dar hemma!
  kram emma

 2. japp jag mailar med per och han har berattat om sin son, sa roligt 🙂

  Allt e val som det ska och liver rullar pa. Jag far ta och traffa dig, amina och isabelle nagon kvall sa kan jag visa lite kort och sa 🙂 har sokt jobba pa telia igen.. sommarjobb och dom har hort av sig fran supporten. Far hoppas pa det basta, maste ju ha ett jobb nar jag kommer hem! vore kul o lara sig mer om tekniken bakom bb o kanske ta sig vidare sen.

  Kul att du kollar bloggen o resedagboken. Ska skriva ett inlagg nu! ha det fint!
  Kram Emma

 3. Tack för kommentaren! 🙂 Bra skrivet själv förresten. Svenskar är så jävla avundsjuka… 😛 Fortsätt gärna läsa min blogg. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *