Foto och Grafisk design Isac

Ljuvliga söndag!

I natt har samtliga medlemmar i denna familj sovit utan avbrott. Isac vaknade på ett strålande humör och det har hållit i sig hittills. Han har ju sovit lika illa som oss när han har vaknat flera gånger per natt, så detta var precis vad vi behövde. Att solen skiner utomhus gör ju inte saken sämre.

Igår mötte jag som sagt upp Louise och Alvin på Allum för en fika. Innan vi sågs gick jag runt en stund på egen hand och gjorde mig av med lite presentkort, rabattcheckar och julklappspengar. Det blev bland annat ett par vrålsnygga ankelboots och ett par rosa jeans från H&M. Ni vet det paret som togs bort från min beställning och som enligt H&M var restade eller hur de nu förklarade det. Nu hänger de hur som helst i min klädkammare.

På eftermiddagen åkte vi och handlade mat på Mc Donalds. Vi skulle handlat på Max egentligen men så kände vi att vi ville äta maten hemma och då är det lättare med Mc Donalds och deras Drive In.
Allt som allt blev det en väldigt fin lördag.

Köpte med mig dessa hem igår för att prova. Om jag skriver att de aldrig någonsin kommer slinka ner i min kundkorg igen så kanske ni förstår vad jag tyckte om smaken?
En glad Isac.
Kul att posera!

One comment

  1. Vad skönt med god sömn för alla!
    Roligt med shopping och Mcdonalds, va gott, vi har inget Mcdonalds nära fast det är väl tur det.. 🙂
    Jag har med sett chipsen men trots att jag älskar cheeseburgare så lät det för skumt.. och jag låter nog bli att köpa i fortsättningen också nu då 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge