Uncategorized

Ljusglimtar i mörkret

Idag har det varit en sunkig dag. Problemärenden som tagit evigheter, frustration och dåligt schema. Har varit ledsen och frustrerad. Mitt och Mikaels schema är inte det minsta synkade den här veckan, så vi kommer knappt att ses alls, och det har påverkat den sunkiga stämningen. Suck.

När det var dags att bege sig hemåt såg jag att pappa hade ringt. Dem kom hem från Grekland idag. Han frågade om jag ville ha middag, och det ville jag!
Hemma hos mamma och pappa väntade mat, och hur mycket presenter som helst! Mest till mig, men även till Mikael. Jättefina saker.
3 Armband, 2 par örhängen, en tvål, ett D&G-skärp, en tvättsvamp och en mascara. Såg bilder från deras resa också. Det hade varit mellan 25 och 30 grader varje dag och det såg ut att ha varit mysigt. Nu börjar jag längta till den resa som jag och Mikael planerar att göra till Lignano!
Alla fina gåvor och middagen hos mina föräldrar var min ljusglimt idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *