Isac Oliver

Livet på landet

Sovmorgon till halv nio, man tackar! Ja, halv nio räknas som sovmorgon i min värld 😀 Morgonmänniska som jag är egentligen, räcker det dessutom alldeles fint! Jag saknar inte de dagar förr då man var ute och festade, tog sista tåget hem, och sen sov bort halva dagen efter. Känns som  hela dagen bara försvinner då, ångest!


collage_slätten

Sysslingar!

 

Vi har som sagt varit iväg och haft det superbra. Vi blir kungligt bortskämda med god mat, gott godis, barnen får massvis med uppmärksamhet, och de får dessutom vara ute hela tiden om de vill och vädret tillåter. De älskar att vara ute! Denna gång var min kusin med familj och hälsade på uppe på slätten, och det har varit fullt ös på barnen emellanåt. På landet finns det massvis med traktorer överallt, vilket Oliver är mycket glad över. Och Isac får “köra” gräsklippare. Igår åkte han och sysslingen (mitt kusinbarn) Alex i en vagn efter åkgräsklipparen, och det var som synes jättekul 😀 Oliver nöjer sig än så länge med att titta på.

Och god mat har det blivit som jag skrev! I fredags åt vi grillat med råstekt potatis hemma hos Hans&Katarina, och Oliver åt massvis med potatis, och även lite kött. Igår gjorde min pappa baconlindad kycklingfilé med grönsaksris och tomatconcassé. Vi fick med oss det som blev över både i fredags och igår, så det blir finlunch om en stund!

 

collage2_slättenKvällsfoton.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge