Uncategorized

Livet på en pinne

Klockan nio imorse öppnade vi ytterdörren, och därefter var det utevistelse i stort sett hela tiden. Undantaget var väl när vi åt lunch. Oliver fick springa utan blöja och var överlycklig. Åt varsin isglass på en filt i trädgården också, den slank ner snabbt.

På eftermiddagen var vi iväg till min kusin med man och barn. Mikael skulle hjälpa mitt ena kusinbarn med hans dator, och vi andra hängde på, och fick fika och senare även en spontan inbjudan till middag. Barnen hoppade studsmatta, badade i en plaskepool, klappade katter och alldeles nyfödda små lamm. Sån livskvalitet alltså, vilken fin helg!

 

IMG_3053_glass IMG_3067_glass

One comment

  1. Svar: Haha ja, jag såg det igår;) Satt och fnissade lite för mig själv;) Men det är ju bra tecken på att du förhoppningsvis läser min blogg 🙂 Är ni laddade inför lördag nu då?
    Jisses såg att du beställt en kjol, jag vet INTE vad jag skall ha på mig än!!! Fasiken skall jag beställa ngt så är det änna dags att göra det nu*hihi* Skall bli jäkligt kul att få träffa er på lördag iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge