Uncategorized

Livet och kärleken

Nu är det höst igen. Höst betyder för mig omstart. Kyliga klara vindar, vackra löv. Att kura ihop sig i soffan med en kopp kaffe och en filt. Visst låter det mysigt? Kanske lite äckelmysigt till och med. Men det är mysigt med höst. Nog har sommaren sin charm, men för mig har hösten alltid betytt något. Kanske för att jag fyller år på hösten.

Jag funderar mycket över livet. Varför saker och ting blir som de blir. Varför vissa människor drabbas av vissa saker. Ska man tro på ödet? Jag både vill och vill inte tro på ödet. Men att allt skulle vara en slump låter tråkigt.

Tänker mycket på en person just nu. Vaknade i morse med ångest å dennes vägnar. Känner mig ledsen.

Funderar också mycket över mitt liv. Jag har en människa vid min sida som jag älskar djupt. En som berör. Som kan få mig att skratta. Som delar med sig av sin värme. Hur fantastiskt är inte det? Den dagen vi avlägger de magiska löftena och den dagen då vårt första barn avger sitt första skrik, kommer vara stora dagar. Vi har varit tillsammans i över 2 och ett halvt år, och pussas och kramas lika mycket just nu som de första nykära månaderna. Det känns fantastiskt.

Det är lite läskigt att blogga ibland. Känns väldigt utlämnande! Men jag vill ändå skriva dessa rader. Många människor, mig inräknade, tycker det är lite obehagligt att allt är så offentligt på nätet. Men om man tänker efter – har inte saker och ting alltid varit mer eller mindre ”offentliga”? Människan har skvallrat i alla tider. Att blogga är ju en sorts självbekräftande. Alla behöver vi bekräftelse. Att synas på internet är både på gott och ont.

Livet. Kärleken. Ibland inser man extra mycket vad som betyder något för en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *