Uncategorized

Livet och kärleken

Det är lätt att ta saker för givna. Det är lätt att låta dagarna passera och smälta ihop. Tiden tycks gå allt fortare och fortare. Timmar blir till dagar, som blir till veckor, som blir till månader… Och så fortsätter det.

Mitt liv har inte varit lätt. Långt ifrån. Jag har fått känna på sorgens bittra smak, och det har funnits gånger då jag undrat om jag kommer ta mig upp ur det svarta hål jag befunnit mig.
Livet är inte alltid en dans på rosor helt enkelt.

Men. Nu har jag Mikael! Mitt solsken. Min älskling. Min fästman. Min blivande man. Är det inte fantastiskt? Jag har träffat den mest underbara människa.


Jag känner mig alldeles uppfylld av kärlek. Jag tror att mina ögon har en alldeles särskild glans. Sommaren är på intågande och luften är ljum. Träd efter träd har blommat ut i mängder av olika gröna nyanser, och för mig ligger det glädje i att betrakta dessa naturens skapelser.

Vi borde alla stanna upp och känna efter. Vi borde sluta gnälla och göra något som får oss att må bra. Vi borde ta en kaffe med den vi älskar mest, köpa ett vackert plagg, se en bra film, läsa en bra bok, eller kanske lägga oss på en filt ute och titta på himmelen.

Livet är här. Livet är nu. För all del, planera gärna, och minns med fördel det som varit. Men glöm inte att fånga ögonblicket.

Carpe Diem!

3 Comments

  1. Tack för de orden! Livet äger. Man måste bara låta sig bli ägd. Så att säga. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *