Oliver

Livet

Livet och tiden

Jag kan nästan inte fatta, att jag snart har två skolbarn! Att Oliver gör sina sista veckor på förskolan, att jag ska lämna två barn på fritids efter semestern. Jag kan lova att det kommer en tår eller två, på sista sommarfesten med förskolan. En sak är säker. Tiden går, och det med fart. Idag är det mors dag, och det får mig att tänka tillbaka. I Augusti har jag varit mamma i hela nio år, och ändå känns det som om Isac alldeles nyss låg i magen och stökade. Både med sparkar och genom att ligga i säte och ge mig högt blodtryck. 

Och apropå tid, nu är det inte många arbetsdagar kvar innan jag byter tjänst. Det känns så kul, och spännande. Också på temat tid – Maj månad gick precis lika fort som jag trodde. Varenda helg har varit mer eller mindre fullspäckad. Samma sak i juni. Förra söndagen gick till exempel Klassbollen av stapeln. Som klassförälder det här året, så var det mitt uppdrag att koordinera eventet för Isacs klass räkning. Det gick  kanon, och vi fick också kanonväder. Strålande sol nästan hela dagen. Kul att se alla barn kämpa så på plan också.

 

Kalas för älskade Oliver

Den här helgen är det stora kalashelgen. Kalas både igår och idag. Utöver det är Oliver även bjuden på barnkalas idag. Full rulle som sagt. Igår bjöd vi på fläskfilé, kallskuret, potatissallad och pastasallad till middag. Till efterrätt makens ljuvliga egengjorda glass med egna maränger och egengjord chokladsås. Idag ska vi göra egengjord pizza, och till efterrätt blir det marängtårta. 

Oliver blev mer än lycklig igår. Han fick precis de presenter han ville ha, bland annat radiostyrda fordon av olika slag. Härligt att få leva livet med mina fina killar. Härligt att kunna ge dem vad de behöver, och även många fina minnen.

 

Invigde ny kjol och nytt nagellack igår. Läckert! Kjolen kommer se ännu snyggare ut när vi är i Italien!

 

Lite blandade bilder från veckan. Oliver önskade en grön tårta på självaste födelsedagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *