Uncategorized

Liten blir stor

Nog för att Isac bara är fyra och en halv månad, men visst märker man att han växer så det knakar. Både fysiskt och psykiskt. De senaste veckorna har han gallskrikit så fort man lagt honom i liggdelen i vagnen, så idag gjorde vi slag i saken och tog bort den. Isac gillar sittdelen skarpt. Det var faktiskt BVC som gav tipset om detta sist jag var där. Jag nämnde i förbifarten på vägen ut att han gallskrek så fort vi lade ner honom i liggdelen, och då tyckte hon att vi absolut kunde ta bort liften om vi ville. Den tanken hade tyvärr inte nått mig riktigt ännu.

Unge herrn har börjat böka och strula en del vid amningen också. Ena gången biter han i bröstvårtan, sprattlar med benen, släpper taget… Andra gången släpper han taget och ligger och kikar på saker runt omkring, eller flinar stort mot mig. Jag har satt ett datum nu för när jag ska sluta amma, ser fram emot detta! Men, som flera sagt till mig, jag kommer säkert få lite separationsångest när den dagen inträffar.

One comment

  1. Ja, visst märks det mycket nu?? Jag tycker det händer nya saker hela tiden =P Ja, Jonathan gillar också att sitta upp i vagnen… men vi har en fast liggdel som man kan höja ryggen på, så vi har gjort det ett tag så han får vara med och se =) Det gillas 😀 Tänkte byta till hela sittdelen lite senare 🙂 beroende på hur länge han nöjer sig med detta *hihi*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge