Uncategorized

Lite shopping

New in!

Det blev lite shopping igår! Dels fick både jag och Isac nya skor bortskämda som vi är, och sen köpte jag två vansinnigt sköna byxor i affären med finaste namnet. I skoväg blev det nya Converse till Isac då han vuxit ur sina gamla. De får nu vänta in Oliver. För min del blev det ett par boots då mina gamla var helt uttjänta. Det blev ett par lite grövre boots, eller hur man ska säga, men ändå stiliga.

I klädväg blev det ett par beige baggy linnebyxor som smalnar av nedåt och har en dekorativ dragkedja längst ner. Jag har alltid tänkt att jag inte ska ha beige byxor då jag är så klantig och sölar, men när jag hade provat dessa var jag helt kär. De mörka byxorna är i mjukt material, ser lite ut som mjukisbyxor, men kan lätt dressas upp med en snygg kavaj och ett par snygga skor.

Nu är jag lite mer rustad inför jobbstarten. Man kan ju inte gärna gå till jobbet i myskläder med snigelspår på! En vecka kvar innan jag lämnar över till mannen. Hjälp vad separationsångest jag kommer att få…. Kommer mest av allt att sakna alla härliga morgnar och allt kul vi gjort jag och barnen, eller rättare sagt att ha möjligheten att hitta på massa roligt om dagarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *