11 Comments

  1. Du får ta ett par kort på Krille, så köper jag ”rätten till det” av dig och beställer en förstoring från extra film eller nått. Beställde 30×40 kopior och en canvas på kort jag har tagit, och det bidde görbra!!! Kul med lite ”konst” på väggarna som ingen annan har!?
    //Tanten

  2. Absolut, det fixar vi! Jag beställde också några förstoringar från Extrafilm, och jag håller med, det blev kanonsnyggt! Roligt att ha tavlor som inte alla andra har, nej! =)

  3. Öh, okej då. Allt för mammsen. Fast då kräver du la att jag rakar mig också? 😀

  4. GÄRNA det…!
    Jag vill ha dig liggandes naken på en isbjörnsfäll och i handen skall du ha…. Nä, vänta lite, den fantasin hamnade visst fel…!
    *SORRY*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *