Isac Oliver Uncategorized

Lite mobilbilder från helgen

Tänkte visa även lite mobilbilder från helgen. Och flika in att jag har en hel massa energi idag! Har ett roligt projekt på gång på jobbet, och det ger energi. Känner mig i fas i livet just nu också, och det är härligt 😀 Idag när jag kom hem från jobbet satt alla tre och tittade på lite barnprogram på Netflix, och det  var så mysigt att ansluta sig till dem, och bara vara! Vi både tittade på tv, busade och sjöng. Barnens favoritsång är just nu namnsången, och då ska jag gärna sjunga alla förskolebarnens namn. Det blir ett litet gäng 😀

 

  Traktor!
  Buskille 1 och Buskille 2. När de två går igång blir det mycket bus och skratt!Oliver och morfar, på Lompans Mode.  
 Denna mjuka och mysiga jacka köpte jag, en lättviktsjacka som är lätt figursydd. Både snygg och praktisk. Det är en höstjacka, men så varm som jag är av mig så lär jag kunna ha den vissa vinterdagar också. Och när den blir för kall har jag min snygga Odd Molly att ta på mig istället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge