Uncategorized

Lite mer jävlar anamma hade varit bra!

Vaknade imorse med en känsla som inte gick att ta på riktigt. Men det var ingen bra känsla. Lite lätt ångest. Har hamnat i en tillfällig (?) svacka när det gäller mitt fotograferande. Känner mig helt jäkla värdelös på det för att vara ärlig. Allt på grund av kommentarerna från någon snubbe på fotosidan. Så ikväll ska jag ta bort den bilden, och sen ska jag gå på Lerums fotoklubbs möte och ha roligt!

Jag tar själv makten över vad jag gör, och om jag mår dåligt av att få, enligt mig, inte så värst konstruktiv kritik på en bild, då tar jag bort den! Fegt? Kanske. Men det handlar om mitt välmående.

Och jag vet att jag måste jobba på det här med att ha distans till mitt skapande. Inte låta ett negativt omdöme sänka mig totalt! Mikael tycker att jag ska låta det bli en sporre istället för ett sänke!

Lite mer jävlar anamma hade varit bra!

Och jag kan ta kritik, bara den är konstruktiv. Man vill ju utvecklas! Jag är ju ingen expert i området heller.

Åh så gott det känns nu när jag skrivit av mig lite!

6 Comments

  1. Du kan ju inte slänga utrustningen i sopcontainern för detta?!

    Jag har läst kritiken och, tja…

    MacroRolle

  2. Äsch, du kan inte låta dig slås ner av någon som inte kan ge konstruktiv kritik. Läste också kritiken och du får sålla bort det runt omkring och bara ta åt dig lite av hans synpunkter. Kom bara ihåg att det är hans åsikt och det behöver inte vara lag. Samma sak med fotografering som med grafisk formgivning. Det finns inga regler. Gillar man det så gillar man den. Tyvärr är det svårt att tillgodose allas behov i en bra bild.

    Fortsätt utvecklas! 🙂

  3. Äh, det kommer ALLTID finns någon som har kommentarer. Var en konstruktiv kritik så överväg, granska och be om en andra åsikt (från någon annan som vågar kritisera på ett bra sätt). var det bara rent skit så hade personen antagligen en dålig dag och valde att ta ut det på dig för att må bättre själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *