Uncategorized

Lite lördagssvammel

Det blev inga tacos igår. Vi åkte till Triumfglass istället. Och väl där kom Mikael på att han ville gå på bio, så istället för att stå med matlagning åkte vi in till stan och såg en 3D-skräckis; The Final Destination. Själva storyn var väl ingen höjdare, men effekterna var grymma. Jag har sett nästan alla 3D-filmer som gått i Sverige, och den här ligger i topp ur den aspekten! Summa kardemumma: Fredagen blev en svullardag. Glass, Ica’s pizza, gott&blandat.

Höll på att få ett bryt i morse när jag med ett ryck vaknade av att någons alarm gick igång. Klockan åtta. På en lördag. Utan anledning! Sedan kunde inte jag somna om. Så jag har både hunnit äta frukost och slösurfa ett tag.

Om mindre än en vecka blir jag 26. Jag är, för första gången på flera år, ledig på min födelsedag!
Dagen efter ska jag på kurs i ämnet studiofotografering, och på kvällen blir det lite rajtan tajtan.

Bild tagen för ett par veckor sen. Idag skulle jag vilja gå i Härskogen och fotografera. Undrar om jag lyckas lura med mig sambon?

En fantastisk sak slog mig igår. Sedan jag började studera har det hänt något underbart. Jag har återfått talförmågan igen! Och med det menar jag mitt ordförråd, och min meningsuppbyggnad. Jag har alltid varit väldigt verbal, både i tal och skrift. Det senaste året har jag mest känt att jag svamlat, sagt fel ord, haft svårt att hitta orden. Beror på mitt yrke. Och nu börjar jag bli mig själv igen.

3 Comments

  1. Du, de där med alarmet. Det händer var o varannan helg för min del. Klockan står inställd på samma tid hela veckan o vi är experter på att glömma att stänga av den på fredagkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *