Uncategorized

Lite kort i rocken

Det är inte lätt att vara kort ibland, alltså! Förut när jag var på Ica och skulle ta ner en påse chips insåg jag att jag inte för en sekund skulle kunna få ner denna påse på egen hand. Jag försökte självklart ett par gånger själv, som den envise fan jag är! Men icke. Så jag fick fråga en förbipasserande man lite snällt, om han kanske skulle kunna hjälpa mig ta ner påsen? Varför måste varorna vara så långt upp på hyllorna för?! Får bara långa människor köpa mat?

Tidigare idag hämtade Mikael upp mig på Partille station. Vi tog då sikte mot vår favorit; Triumfglass i Sävedalen. Nuförtiden heter det förvisso Diplomis, men vi kallar det fortfarande Triumfglass. Där blev jag bjuden på en stor bägare glass. Tack älskling! Nu är han på jobbet, och jag tar igen mig. Skönt värre! Snart dags för en balja kaffe.

Rogivande färg på vattnet, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *