Funderingar Isac Oliver

Lite blandade händelser och reflektioner

Vad fort den här veckan gått hittills! Dagarna bara rullar på. Isac har varit tre dagar på förskolan, och pratar gott om vad som hänt under dessa dagar här hemma. Själv har jag gått nästan 2,5 mil på de här tre dagarna. Det är inte lite det! Idag fick jag bege mig ut i spöregn. Tackar Didriksons för god kvalitet på mitt regnställ, och Hunter för god kvalitet på mina gummistövlar. Jag tackar även min pappis för att han vid två tillfällen försett mig med dessa attiraljer!

Jag tror att det kommer att fungera bra att ta dessa promenader ett tag, men att jag kommer att ledsna rejält så småningom. Funderar på att ställa Isac i kö till två andra förskolor som ligger närmre, en i kommunal regi och en i privat. Det som talar för förskolan han går på nu är att han känner många av barnen och även en del av personalen. Men det måste ju fungera i vardagen sen också.

Isac är väldigt mån om sin bror för det mesta. Idag tyckte han att de skulle mysa under samma täcke.

Idag var jag och hämtade ut ett paket – jag har köpt en bröstpump! På strax under 10 minuter pumpade jag ut 60 ml som nu ligger i frysen. Tanken är att bunkra upp lite så att jag framöver kan vara hemifrån lite längre stunder om jag så skulle vilja.

One comment

  1. Jag förstår din tanke kring promenaderna. Själv så gick/cyklade jag med Amy något år och det var stundtals kämpigt. Vi åkte till och med bussen ibland (när jag gravid med Carl och det var vinter). Men att gå med två ungar uppför de backarna dagligdags det skulle jag inte palla i längden. Det är inget alternativ med en bil till? Annars tror jag absolut på att man måste hitta det som funkar bäst och smidigast i vardagen. Vi håller på att skola om Amy & Carl nu och det funkar hittills superbra! Jag såg dig förresten i morse när du & O var ute och gick från dagis. Tutade dock inte eftersom jag var rädd att väcka en eventuellt sovande bebis och att skrämma slag på dig ha ha! =) Ha det så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge