Okategoriserade

Lite bilder från veckan

Vecka 51

Skolavslutning, inköp av ett par julklappar, inköp av årets julgran och naturligtvis det stora och viktiga uppdraget – att klä granen. Det är vad som präglat denna vecka. Utöver det har jag utbildat, varit hos tandhygienisten, fått finfin feedback och årets första julklapp – från mina närmsta ledare. Blev så glad över brevet som låg i brevlådan. Och tänderna mina var fina också, alltid skönt att få det beskedet. Idag är jag, liksom igår, ledig. Jag och barnen tänkte dekorera pepparkakor och se på julfilm. Ute snöar det, himla fint. 

 

Här är jag på väg från bussen, till skolavslutningen. Killarna var redan i kyrkan, jag hade ett hektiskt schema från det att jag slutade jobbet och kunde inte åka med dem utan kom direkt från jobbet. Snabb som jag är så hann jag ikapp fackeltåget. Isac och hans klass stod för sångerna i kyrkan, och de var så fina! Sjöng vackert, och med liv och lust!

 

Jag och Oliver brottas, eller något! Han är så mammig just nu, så även Isac.

 

Julgranen för året! Största granen vi haft, och så tät. Nu ska bara stjärnan upp i toppen.

 

Igår var jag och en barnen en sväng i Alingsås. Började med att äta lunch, och köpte sedan julklappar till pappan i familjen. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *