Uncategorized

Lite att göra

Mina kära kollegor är lite bittra över det faktum att jag bara jobbar cirkus 10 timmar i veckan. De tror att jag efter det går hem och latar mig. Idag tyckte de till och med att jag skulle ta med mig hembakt på torsdag, för jag ”har ju tid”! Jag kanske skulle ta med mig studielitteraturen, och se om de fortfarande tycker att jag ska baka kakor hela dagarna?!

Man kan säga att jag har lite att göra!

Nu ska jag brygga mig lite gott kaffe, och sen ska jag fortsätta med mina grafiska designuppgifter. Kan även tillägga att jag är lycklig för att jag ska få lära mig Indesign och Illustrator. Visserligen på egen hand genom tutorials hänvisade av en av skolorna. Men ändå! Äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *