Uncategorized

Lite allt möjligt

Idag efter jobbet mötte jag upp Ida och gick runt i Nordstan ett tag. Köpte en söt body till den lille, med en liten målad slips på, och lite fina kläder till mig. En mascara och en rengöringsolja slank också med. Sen satte vi oss och fikade och tjötade en timme eller så.

När jag kom hem hade Mikael varit på Barnmorskemottagningen och bokat in oss på föräldrautbildningen som börjar snart. Han är så fin och engagerad min älskling. Ser fram emot den utbildningen måste jag säga. Ska bli riktigt kul att få massor med tips och information om allt som rör bebisar.

2 Comments

  1. Haha! Apropå dockor, Mikael tyckte jag skulle lägga i en docka eller ett gosedjur och gå ut och gå med vagnen för att “öva” .Jag tackade vänligt nej till den idén 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *