Uncategorized

Liselotte meets Halmstad

Igår kväll, efter att ha intagit en måltid bestående av Basilikapuckar (veggo!), och dinkelspaghetti, styrde jag och min Darling kosan mot Halmstad. Discobowling var tanken, discobowling blev det. Och en massa sprit!

Efter att först ha köpt kaffe/milkshake på donken innan Varberg, samt hämtat upp Niklas och Emil i Varberg, rullade bilen mot det slutliga målet, metropolen Halmstad! Kastade snabbt in våra prylar i Niklas lya, och promenerade sen in mot stan, och B&B. Tog en drink i väntan på vår bana och snackade. Och sen… Då körde jag över dem totalt med mina bowlingskills! Första serien vann jag överlägset! Jag älskar att vinna! Och att bowla är ju hur kul som helst! Grym musik, en Xider pine/citrus i handen, och gott sällskap.

En timme går dock fort, och snart var vår tid på bana ett över. Men festen fortsatte ändå! Tror förresten aldrig att jag sett så många fjortisar samlade på ett och samma ställe. Vi satte oss vid ett bord, och sen kom någon på den briljanta idén att alla skulle beställa in varsin omgång shots. Sagt och gjort. Den ena omgången äckligare än den andra. Värst var nog ändå den omgång med Fernet som Emil elakt tog in. Det var bara att svälja och se glad ut! Efter fjärde omgången började jag känna mig alltför onykter. Magen var smått i uppror efter alla vidriga shots, och det snurrade i huvudet när jag kysstes! Jag var inte den enda som var full, så vi bestämde oss för att gå. Fyllekäk är obligatoriskt, så vi svängde in på Donken och tog plats i massan med fulla och hungriga människor. På tal om skumma människor! Snackade med en överförfriskad kille som gjorde high five med mig tio gånger minst, och ville att jag skulle krama honom och vinka till hans polare. Yeah right! Beställde in mina kära nuggets, som jag glatt smaskade i mig. Sen mådde jag bättre. Glada i hågen vandrade vi sedan ”hemåt”.


Inledde dagen med att dricka kaffe och titta på skumma men sjukt roliga filmer på Youtube. Köpte pizza/thaimat. Min pizza satt som ett smäck, hungrig och seg som man ju alltid är dagen efter. På vägen hem stannade vi till vid Freeport där jag köpte schampo och balsam. Fudge, luktar godis, mumma!

2 Comments

  1. Låter som att det var en härlig visit i Halmstad =) Skulle varnat dig för att B&B är mycket fjortisar kanske, men man kan ha kul ändå. Tycker vi får ta några dagar i Halmstad i sommar. Jag ska det i alla fall! Tack för hjälpen i lördags förresten. Kram

  2. Oh ja, det var hur ball som helst! Synd bara att helgerna går så himla fort. Jag kan helt klart tänka mig några dagar i Halmstad i sommar (får jag ta med mig min darling?!). När har du semester?
    kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *