Uncategorized

Liselotte den kraxande kråkan

Idag är nog Mikaels bästa dag på länge! Jag har knappt någon röst. Skämt åsido, jag har fått någon konstig förkylning, eller rättare sagt så trodde jag att förkylningen var på väg bort efter en vecka, men istället så satte den sig på stämbanden. Lät som en kraxande kråka i morse när jag skulle småprata lite med Isac. Nu är det bättre men inte bra.

Igår fick jag nästan panik när felkod Err05 dök upp på kamerans skärm. Jag skulle för första gången på länge använda den inbyggda blixten, och då dök denna kod upp. Det gick inte heller att fälla upp blixten, så felkoden innebär således att det är något fel på just den inbyggda blixten. Här skulle jag kunna slänga in all världens svordomar men det gör jag inte! Tänk er bara att dessa for runt i huvudet på mig igår. Utan en systemkamera finns jag nästan inte! Ett i-landsproblem av höga mått kan tyckas, men att fotografera är mitt största intresse, och framför allt nu när Isac kommit till familjen måste jag ha en vettig kamera. Än så länge fungerar kameran som tur är med min externa blixt påkopplad, och det hoppas jag att den gör ett tag. Har egentligen inte råd att köpa ny kamera då mina pengar ska gå till något annat.

Sötnos!

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *