Oliver

Lille envise Ollie

Bus!

Fina killen.

Oliver, den lille envise Oliver… Han vill inte sova, inte äta vanlig mat… Och han blir tvärarg om man lyfter ner honom från något ställe han klättrat upp till. Min största önskan just nu är att han ska börja äta mat. Gärna med bitar i, men han får fortfarande kväljningar väldigt lätt. Som tvåbarnsmor borde jag veta att det ordnar sig, och det gör jag väl innerst inne, men just det här med mat är jobbigt! Jag antar att det ligger djupt rotat i en att vilja utfordra sina barn.

Jag och min man har hittat det perfekta boendet förresten! Det är inte byggt ännu dock, men det känns jätterätt för oss båda. Vi ska på informationskväll i November, och om allt känns lika rätt då och vi har lite tur, så kan det hända att vi blir Alingsåsare nästa år. Jag tar såklart inte ut något i förskott nu, det kan hända att vi ändrar oss, eller att vi inte blir en av de som får en av dessa bostäder. Men – det känns rätt i hela kroppen!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge