Uncategorized

Lilla stora Lund

Igår var jag i Lund över dagen. Anledningen till besöket var av ledsam karaktär, begravning. Det är alltid så tungt att gå på begravning. Det var en vacker ceremoni. Trots anledningen, så var det ändå väldigt trevligt att träffa släkten på min mammas sida. Min konstnärliga sida, passionen för fotografering, kommer helt klart från min mammas sida.

Innan ceremonin hann vi ta en fika inne i centrala Lund. Älskar den staden så mycket! Så många fina minnen från min barndom, och det är verkligen en av Sveriges mysigaste städer.

 

Domkyrkan i Lund.

 

När jag kom hem möttes jag av tre killar som saknade mig. Nu har Isac och Oliver ett välförtjänt jullov, och det ska bli skönt att även själv vara lite ledig. Vi åkte iväg igår kväll och köpte vår julgran. Långt inne i skogarna i Floda finns en gård, där ägaren säljer julgranar, och dit åker vi. Tycker det är så mysigt! Det blev en fin gran, vi ville ha en som inte var allt för stor. Ikväll klär vi den. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *