Uncategorized

Less

Jag är ruskigt less på mycket just nu. Det finns ingen respekt kvar för en, ingen verkar bry sig alls om vad man tycker. När man kommer till en viss lägenhet ser det ut som om en bomb detonerat, i micron ligger en halv maträtt mer eller mindre, det är disk för flera dagar. Jag blir så förbannad! Jag kommer inte hit för att städa upp i skiten, men när jag inte tar upp vad någon annan spillt på ett bord anklagas jag för att vara… ja vad var det nu, ointresserad eller dum i huvudet. Hallå! Jag har slutat bry mig! Här bor två andra personer, så varför skall JAG ta upp andras skit???!

Jag har mitt eget place, och där är det knappast någon som diskar min disk eller plockar upp min skit. Nej, jag får vackert göra det själv. Där är det heller ingen som möblerar om m i n a saker eller s l ä n g e r m i n a saker. Morr.

*~*

Skolan börjar på måndag. Usch, med andra ord börjar det bli dags att skaffa sig en LiA-plats. Känns tokjobbigt… Har varit i Vara och övningskört. Var en massa snö, jobbigt att köra i. Hade positionsträning med en planka och en bit wellpapp också…

Skall nog baka lite GI-dessert imorgon… Smaskens!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *