Uncategorized

Lekplatshäng och promenad – varför känns den här rubriken bekant?!

Visst blev det utevistelse idag! Vi mötte upp Louise plus barn på stora lekplatsen. Jag tog med mig en kaffetermos, men det blev inte mycket kaffe drucket. Vi hade fullt upp helt enkelt. Barn skulle gunga, barn skulle klättra upp, barn skulle sövas…. Vi tog även en promenad bort till Hallsås och tillbaka. 

När vi kom hem igen kände jag mig alldeles sträv om läpparna, och tittade mig i spegeln. Hej kräfta! Jag har bränt mig i solen! Mer såna här dagar tack, som balsam för själen.
Apropå rubriken – känns som om jag skrivit den förr? Kan ju bero på att ofta blir både lekplatshäng och promenad!

Isac hade fullt upp.

Gungande bröder. Den ena växlade mellan bebisgungan och barngungan. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge