Foto och Grafisk design Isac Oliver Uncategorized

Lekplatshäng i Färjenäsparken

Igår var en mäkta spännande dag för barnen vill jag lova!

Vi hade bestämt lekplatsdejt med Emma och Lucas, och vi hade sedan innan kommit överens om att testa en för oss båda helt ny lekplats, Färjenäsparken vid Eriksberg. Vädret var strålande, en sån där riktigt härlig höstdag!

 


  

Isac älskade lekplatsen, och Oliver med såklart! Han avgudar sin storebror och är för det mesta där han är! Isacs favorit var en lång rutschkana, men även de stora gungorna och tåget. Vi hade med oss lite fika, barnen lekte och vi mammor pratade så gott vi hann mellan assistansen som barnen behövde 😉
  
  

 

Jag hade med mig kameran och tog fina foton också, och jag ångrar inte för en sekund att jag valde att ta med den! Underbart ljus i Färjenäsparken, och bra objekt också! Emma låter mig gärna fota henne, och det är superkul! Hon strålar utan tvekan ikapp med solen 😀

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge