Oliver Uncategorized

Lekdejt i Göteborg

När man tänker efter så finns det faktiskt rätt mycket kul för barnen i Göteborg. Som Göteborgs stadsmuseum till exempel! Jag hade ingen aning om att där fanns en barnavdelning fram tills i förrgår, då Emma  berättade det för mig. Vi hade bokat in lekdejt idag nämligen, och då ville jag prova just Stadsmuséet. Hade inte varit där på väldigt många år, men det var ingen besvikelse denna gången heller! Jag betalade 40 kr i inträde, och fick på så vis ett årskort på flera muséer i stan. Billigt! Bland annat ingår inträde till Sjöfartsmuséet och Naturhistoriska.

Idag hade jag bara med mig Oliver. Ville hitta på något med bara honom, det är annars jag och Isac som är ute på äventyr oftast. Emmas son Lucas är bara två månader äldre än Oliver, och de hade roligt med varandra, busade och skrattade. Oliver hade väldigt kul inne på muséet, och var verkligen i sitt esse. Han sprang mellan rutschkanan, byggklossarna, den lilla spårvagnen och en gångbro och tjoade. Träffade på en gammal vän också, som jag inte träffat på säkert tio år. Det var riktigt kul, men samtidigt tråkigt och faktiskt lite sorgligt att man tappat kontakten med så många man stått nära under årens lopp.

Vi avslutade vår dejt med ett besök på Waynes Coffee, och åkte hemåt med ett leende på läpparna, och massvis med positiv energi!

 

 Lite mobilfoton från idag!

När jag kom hem till Mikael och berättade om vår dag så fick han ett sug efter att åka till Universeum. Det är lite dyrare än 40 kronor, men också ett riktigt kul utflyktsmål! Dit åker vi hela familjen snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge