Uncategorized

Ledvärk och hopp

Jag känner mig helt utmattad.Fullständigt slutkörd. Trött, utarmad, dränerad på energi. Igår kväll gick jag och lade mig fem över nio. Som en pensionär. Har sovit som en stock inatt, förutom att jag vakande fem i morse efter en obehaglig dröm. Ändå är jag trött. Jag har dessutom ledvärk. Igen. Vad är detta? En produkt av senaste tidens sinnesstämning? Kan det vara allergin som spökar? Eller är en förkylning i antågande? Oavsett vad; jag klarar inte mer! Ge mig energi!

Jag hoppas.

2 Comments

  1. jag har vart likadan i en hel vecka nu, skitjobbigt! nu är jag nog iofs förkyld men ändå :p

    hörru, vad säger du om att börja träna? jag kommer aldrig gå och träna om jag inte tränar med någon och det är ju typ snart köpa nytt gymkortdags :p så

    plus att jag tror att man blir piggare av att träna, PLUS att båda slutar tidigt nu 🙂

    okej, over and out! /Amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *