Barnkläder Inredning Isac Oliver

Ledig torsdag med full agenda

Ledig torsdag, vilket brukar betyda fullt  ös för mig. Det blir lätt så de veckor jag jobbar helg eftersom jag bara har en ledig dag då.
Hur som helst – idag blev det en tur in till stan för mig och Isac medan Oliver var med pappa hos tandläkaren. Väl där tog vi en fika, och jag passade även på att handla upp ett presentkort på P o.P som Oliver fick i doppresent. Det blev två långärmade tröjor och ett par mjuka byxor. Bra förskolekläder!
Nytt i Ollies garderob.
På eftermiddagen, en bra stund efter det att jag och Isac kommit hem, åkte hela familjen till Max. Oliver blev lite rastlös efter en stund, och fick springa fritt.
Med spring i benen.
På kvällen var jag och farmor/svärmor iväg på en VIP-kväll i en butik här i Lerum. Jag fyndade lite smycken och två inredningssaker. En boxerstaty och en ljuslykta. Min man, som avskyr både min fotovägg, mina ljuslyktor och övriga prydnadssaker som han anser dammar opponerade sig direkt mot mitt ljusfat. Själv avskyr jag hans, i mitt tycke, fula Alienhuvud, vars grin syns på fotot nedan. Vi får ta och flytta till ett större boende, så han kan få sitt egna lekrum. Där kan han få rada upp alla sina speltillbehör och filmboxtillbehör. Alienhuvudet i fråga är egentligen en hållare till alla Alienfilmerna. Det var ju det här med att kompromissa i ett äktenskap…
Äktenskaplig kompromiss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge